-

AKSARAY'I DOLAYISIYLA TÜRKİYEYİ SİZLER TEMSİL EDİYORSUNUZ

Aksaray Ticaret Borsası Gurbetçi Hemşerilerini Ağırladı

AKSARAY'I DOLAYISIYLA TÜRKİYEYİ SİZLER TEMSİL EDİYORSUNUZ
18 Ağustos 2014 - 19:10
Aslen Aksaraylı olup Almanya’da ikamet eden Veyis ÖZTÜRK ve Hollanda da Ekrem COŞAR beraberinde Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan, Bağlıkaya Belediye Başkan yardımcısı Muammer Kılıç, Çimeli Yeniköy Muhtarı Mustafa Şahin ile birlikte Aksaray ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

 Ziyarette yerel gündem başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışındaki gündem hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizler Avrupa da bizleri temsil ediyorsunuz. Orada Milli duygu ve düşüncelerimizi yansıtacak, yaşatacak, icra edecek sizlersiniz. Bu manada sizlere büyük görevler düşmektedir. Ayrıca bu nazik ziyaretinizden dolayısıyla da sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gurbetçi ziyaretçiler ise Burada değerli Başkanımız Hamit Özkök’ü ziyaret etmek istedik. Biz her ne kadar yurt dışında yaşasak da birer memleket aşığıyız. Gerek dostlarımız sayesinde gerek diğer imkânlarla memleketimizi takip ediyoruz. Hamit Beyin Aksaray’ın Tarım ve Hayvancılığına  ne kadar önem verdiği ve bu kültürü yaşatmak için mücadele verdiğini duyuyor, biliyoruz. Bu ziyaretimizde hem sayın başkanımıza teşekkür etmek, hemde yapacağı işlerde başarılar dilemek istedik” dediler.

Samimi geçen sohbetten sonra Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Gurbetçi hemşerileri Veyis Öztürk ve Ekrem Coşar’ a Aksaray’ın Tarım ve Hayvancılığını yansıtan tablo hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum