-

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile ve 3 adet toplam 90 kişilik KOSGEB onaylı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir. İlgili eğitimler 08-18 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR
18 Ağustos 2014 - 19:19
ORTAKÖY’YE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray’da 2 adet olmak üzere 60 katılımcı, Ortaköy İlçemizde 1 adet olmak 30 katılımcıya 70 saat uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek ve eğitimi başarıyla tamamlayan girişimciler, eğitim sonrası alacakları sertifikaları ile KOSGEB in Girişimcilik Destek Programına başvuruda bulunup destek almaya hak kazanabileceklerdir.

GİRİŞİMCİ SAYIMIZIN ARTMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ.

Yeni kurulan işletmelere ilk etapta İşletme Kuruluş Desteği, Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat ve Ofis Donanım Desteği ve İşletme Giderleri Desteği olmak üzere 30.000 TL’lik geri ödemesiz destek sağlanacaktır. Program kapsamında işletmesini kurmuş ve başarılı bir şekilde sürdürebilen işletmeler 70.000 TL’ye kadar Sabit Makine Yatırım Desteğine başvuru yapabilirler. Sabit Makine Yatırım Desteği, geri ödemeli bir destek olup, faizsiz fon tahsisidir. Bu fonun geri ödemesi, kullanımından sonra ilk 2 yıl ödemesiz, sonraki 2 yıl 8 taksit olmak üzere 4 yıl vadelidir.

 

Eğitime katılmak isteyenler  için başvurular 30 AĞUSTOS 2014 TARİHİNE KADAR Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasından veya www.aksaraytso.org.tr adresinde bulunan başvuru formunu temin ederek, bizzat kendilerinin elden yapılması  veya[email protected] adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum