-

SAVAŞ ULUKAYA'DAN KİŞİSEL FOTOĞRAF SERGİSİ

Festival Kapsamında Fotoğraf Sergisiaçıldı Ve Akmek Ürünleri Sergilendi...

SAVAŞ ULUKAYA'DAN KİŞİSEL FOTOĞRAF SERGİSİ
09 Eylül 2014 - 17:16
32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali çerçevesinde “Sizin GözünüzdeAksaray” yarışmasında ödül alan fotoğraflar ile Aksaray Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Savaş Ulukaya’nın kişisel fotoğraf sergisi açıldı.

Aksaray Belediyesine aitZinciriye Medresesi içerisinde açılan sergide “Sizin Gözünüzde Aksaray” adlı yarışmanın jürisi tarafından belirlenen fotoğraf ile Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Savaş Ulukaya’nın kendine ait Aksaray fotoğraflarından oluşan sergi büyük ilgi gördü. Sergi açılışına katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve sergi açılışına katılanlar fotoğrafları tek tek inceledi. Aksaray Belediyesinin “Sizin Gözünüzde Aksaray” adlı yarışmada ödül alan fotoğrafçılarda sergide hazır bulunarak, ödül aldıkları fotoğrafların hikayesini anlattılar.  

Kişisel fotoğraf sergisi açan Savaş Ulukaya ise yaptığı açıklamada “Aksaray’ın tarihi ve turistik yerlerinin fotoğraflarını çekerek Aksaray’ımızın tanıtımın bir nebzede katkı sağlamaya çalıştım. Bana bu imkanı sağlayan başta Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür eder, yeni fotoğraf çekecek kardeşlerime bu fotoğrafların örnek olmasını temenni ederim” diye konuştu.

 Ayrıca Başkan Yazgı ve sanatseverler Zinciriye Medresesinde düzenlenenAkmekel sanatları sergisini de gezdi. Akmekkursiyerlerinin takı tasarım, dikiş-nakış, çini, tezhip ve ebru sanatıyla yapmış olduğu eserler büyük beğeni topladı.  

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum