-

BAŞKAN YAZGI ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanlığa seçildiği günden bu yana şehir merkezinde radikal kararlar alarak bir gecede yol açan Başkan Haluk Şahin Yazgı, asfalt konusunda kenar mahallelere daha fazla ağırlık vermeye başladı.

BAŞKAN YAZGI ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
13 Eylül 2014 - 16:16
Yıllardır hiç asfaltı olmayan mahallere asfalt atılmasını isteyen Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Mahallerine ilk kez asfalt atıldığını gören mahalle sakinleri, Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek “Başkanım Allah sizden razı olsun. Yıllardır yolu dahi olmayan mahallemize asfalt yapıyorsunuz” dediler.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi bünyesinde 4 mahallede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Kurtuluş-Laleli hattında süren yol genişletme çalışmaları yerinde gören Başkan Haluk Şahin Yazgı, ulaşımın aksamaması ve vatandaşın mağdur edilmeden işlerin yürütülmesini istedi. Başkan Yazgı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı da eşlik ederken süren çalışmalar konusunda başkana brifing verdi. Kurtuluş Mahallesi sakinleri, yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür ederken Kurtuluş yolunun dar olmasından dolayı zaman zaman üzücü kazaların yaşandığını ve yol genişletme çalışmalarına mahalle olarak destek verdiklerini belirttiler.

Pınar mahallesinde halen devam eden kaldırım çalışmaların son durumunu kontrol eden Başkan Haluk Şahin Yazgı buradan Acem Sokak’ta süren asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Yazgı, Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden aralıksız çalışarak asfaltın en kısa sürede bitirileceğini işaret etti.

Gittiği yerlerde mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Haluk Şahin Yazgı, halkın istek ve önerilerini dinledi. Son olarak Bahçeli Mahallesinde süren asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Yazgı, mahallede ilgi ile karşılandı. Yıllardır mahallerine asfalt atılmadığını belirten mahalleliler, “Biz mahallemizin unutulduğunu düşünmüştük. Yolumuz dahi yoktu. Şimdi asfalt atılıyor. Başkanımız sizden ve ekibinizden Allah razı olsun” dediler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum