-

AKSARAY AK PARTİDE KONGRE HEYECANI

Yıldırıcı“5.Olağan Kongre Sürecine Girmiş Bulunmaktayız”...

AKSARAY AK PARTİDE KONGRE HEYECANI
22 Eylül 2014 - 15:17
AK Parti Aksaray İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında, Siyasi partilerin iki önemli konuları vardır. Birincisi kongreler, ikincisi ise seçimlerdir. Bu kapsamda 5.olağan kongre sürecinin girdiğini belirtti ve tüm kongrelerimizde olduğu gibi bu sürecimizde de titizlik ve ciddiyet içerisinde tamamlama gayretinde olduklarını kaydetti.

Partimizin 5.olağan kongre süreci 1 Kasım 2014 tarihinde başlayıp 22 Şubat 2015 tarihinde sona erecektir diyen İl Başkanı, 15 Kasım- 31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongreleri ve 5000’nin üzerinde nüfusu olan belde kongreleri yapılacak, akabinde de il kongreleri yapılacaktır. AK Parti teşkilatı olarak kongre süreçlerini en başarılı şekilde tamamlamak istiyoruz. Yeni oluşacak teşkilatlarımızla birlikte 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde partimizin çıtasını daha da yükseltmek istiyoruz, dedi.

Kongre takvimimizin başlaması nedeniyle Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Süleyman Soylu başkanlığında, Nevşehir’de Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı düzenlendi. Toplantıya 4. Bölge kapsamında bulunan illerimizin İl Başkanları, İl Teşkilat başkanları ve İlçe Başkanları katıldı. İlimizden ise İl Başkanı olarak ben, İl Teşkilat Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız katılmıştır.

Genel Merkezimizle koordineli bir şekilde kongre sürecimizi tamamlayacağız diyen Başkan Yıldırıcı, AK Parti en tepeden en alt kademeye kadar çalışmalarını istişare ve ortak akılla sürdürmektedir. İnşallah kongrelerimiz partimize yakışan bir havada tamamlanacak. AK Parti olarak kongrelerden, yeni Ak Kadrolarla en iyi en güçlü şekilde çıkacağımıza inancımız tamdır. 5.olağan Kongrelerimiz Beldelerimiz, ilçelerimiz, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim, dedi. 

      M.FATİH YILDIRICI

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

YORUMLAR

  • 0 Yorum