-

EĞİTİM-BİR-SEN AKSARAY ŞUBESİ ' İSHAK ADIYAMAN' İSMİNDE BİRLEŞTİ

Önde gelen sivil toplum örgütü Eğitim-Bir-Sen Aksaray şubesinde başkanlık seçim süreci tüm hızıyla devam ediyor.

EĞİTİM-BİR-SEN AKSARAY ŞUBESİ ' İSHAK ADIYAMAN' İSMİNDE BİRLEŞTİ
25 Eylül 2014 - 10:00
Örgütlü toplum çalışma hayatında daha güvenli, sosyal hayatta daha başarılıdır; düsturuyla örgütlenen eğitim camiası Aksaray Eğitim-Bir-Sen başkan adayı İshak ADIYAMAN isminde birleşti. Birlik zamanı, sloganıyla yola çıkan ADIYAMAN eğitim camiasının gönlünü fethetmeyi başardı.

 Medeni toplum örgütlü toplumdur. Sendikalar ise örgütlenme ve sosyal yardımlaşmanın en önemli unsurudur. Başkan Adayı İshak ADIYAMAN’ın düşünceleri, fikirleri ve vizyonu eğitim camiasında büyük kabul gördü.  İshak ADIYAMAN  işyeri ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her okulda büyük kabul görüyor. Ayrıca birlikte olmanın en önemli unsuru olan istişare toplantılarına eğitim camiasından büyük katılımların olduğu görülmekte.

Sosyal medyada da desteğinin çığ gibi büyüdüğü görülen İshak ADIYAMAN’a basının ilgisi eğitim camiasının ilgisiyle orantılı olarak büyüdü. İshak ADIYAMAN hedeflerini ve düşüncelerini basın ve sosyal medya aracılığıyla eğitim camiasına iletmeyi başardı.

Kimseyi ötekileştirmeden, insanların rengine bakmadan, düşüncelerini eleştirmeden herkesin gönül dünyasına davet edildiği, daha iyi bir çalışma hayatı için aşkla, şevkle yola çıkanların birleştiği bir sendika olma yolunda ilerleyen Eğitim-Bir-Sen seçim sürecinin demokrasi bayramı havası içerisinde sürdürüyor. 27 Eylül Cumartesi günü Aksaray Öğretmenevinde delege seçimleri yine demokrasi bayramı havası içerisinde yapılacaktır.  Sendikamızın bütün üyelerinin bu bayrama katılımlarını beklemekteyiz.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum