-

ÖZLENEN VE BEKLENEN BAYRAMLAR GİBİ GEÇİRMEK ÜMİDİYLE

AK Parti Aksaray İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, yaptığı açıklamada Kurban Bayramını kutladı ve bayram günlerinin dini, manevi, sosyal ve toplumsal olarak pek çok özel anlamı üzerinde barındırdığını kaydetti

ÖZLENEN VE BEKLENEN BAYRAMLAR GİBİ GEÇİRMEK ÜMİDİYLE
02 Ekim 2014 - 15:52
Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramların ve özellikle de Kurban Bayramının paylaşma günleri olduğunu belirten İl Başkanı Yıldırıcı, Milletimiz yardımsever özelliği ile bilinen bir millettir. Bir arada olma, yardımlaşma ve hoşgörüyü simgeleyen ve toplumu kaynaştıran özelliklere sahiptir. Etrafımızdaki insanların yüzlerini güldürebilmek ve bu vesile ile paylaşmanın ve bölüşebilmenin manevi duyumunu yaşayabilmek için ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizi gözetelim” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle; özlenen ve beklenen bayramlar gibi geçirmek ümidiyle, tüm Aksaraylı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin kurban bayramlarını yürekten kutluyor, idrak edeceğimiz her günün, bayramların manasına vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun, dedi.

 

         M.FATİH YILDIRICI

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

 

NOT: Partimizde bayramlaşma töreni bayramın 2. günü (05 Ekim 2014 Pazar) saat 11.00’de parti binasında yapılacaktır. Törene tüm Aksaraylı hemşerilerimiz davetlidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum