-

ULUSLARARASI İHL MÜDÜRÜ VE ÖĞRENCİLER ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, uluslararası öğrencilerin sayısının ve ülke çeşitliliğinin giderek arttığını söyledi.

ULUSLARARASI İHL MÜDÜRÜ VE ÖĞRENCİLER ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
11 Ağustos 2018 - 09:13
Pakistan, Afganistan, Tanzanya, Kenya, Kırgızistan, Srilanka, Gana ve Arnavutluk’tan öğrenciler kısa süre önce ASÜ’de çeşitli fakültelerde eğitim-öğretim görmeye hak kazandı ve kayıt işlemleri gerçekleştirildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Kayseri Uluslararası İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıddık Kaya, bir grup öğrenci ile birlikte Rektör Şahin’i ziyaret etti. ASÜ’nün evrensel bir Üniversite olması yolunda çalıştıklarını, akademik ve fiziki imkânları verimli şekilde kullanarak büyümeyi tercih ettiklerini ifade eden ASÜ Rektörü, “Ailemize yeni katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Uluslararası öğrenci sayımızın bu yıl bin 500, ülke sayısının da 45 olmasını öngörüyoruz. Zaman içinde bu sayılar daha da artacak” dedi.

Şahin, Aksaray’ın uluslararası öğrencilerin de evi olduğunu ifade ederek, Kayseri Uluslararası İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıddık Kaya’ya ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum