AGCY´DEN, ATSO´YA ZİYARET
Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş'ı makamında ziyaret etti.
Yayınlanma :
31.01.2019 16:10


Ziyarette konuşma yapan Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar şu ifadelere yer verdi; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın emekçileri için program düzenleyen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş´a ve yönetimine teşekkür ederiz. Sivil toplum kuruluş örgütleri ile basın her zaman iç içedir. Biz gazetecilerin tek amacı ve gayesi Aksaray´ın çıkarları doğrultusunda yapılan her hizmet ve çalışmanın yanında yer almaktır.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ise; “Günün gelişen ve değişen olaylar hakkında kamuoyunu aydınlatmak adına mesai saati gözetmeyen basın emekçilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde unutmak mümkün değildir. Bizlerin yapmış olduğu çalışmaları emek ve zaman harcayarak kamuoyunu bilgilendirme çabası ve amacında olan gazetecilerimizin hergünü bizler için önemlidir” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: