AGD AKSARAY ŞUBESİ VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ORTAK PROJE
Agd Aksaray Şubesi Üniversite Komiyonu 40. Toplantısına Eski Vali Yardımcısı Tacettin Özeren Ve Gençlik Ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan Da Misafir Olarak Katıldı.
Yayınlanma :
20.12.2014 09:15


Özellikle Aksaray da kyk dan sonra üniversiteleri öğrencilerin barınmaları noktasında talebi karşılayan en büyük STK olduklarını vurgulayan Sevmiş; planlama toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan Tacettin Özeren ve Cüneyt Alkan Beylere özellikle teşekkürü borç bilirim. Biz üniversiteli gençler olarak büyüklerimizin yanımızda olduğunu biliyoruz ve bu hayırlı çalışmalara dün olduğu gibi bugünde öncülük etmeye devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: