AK PARTİ HEYETİNDEN AKSARAY BAROSU’NA ZİYARET
Ak Parti Aksaray Milletvekili - Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İNCEÖZ, İl Başkanı Abdulkadir KARATAY...
Yayınlanma :
19.12.2016 16:19


Ziyaret esnasında yapılan görüşmede, Aksaray’daki avukatlar için TOKİ işbirliği ile avukatlara konutların yapılması müjdesinin yanında; Aksaray Barosu Hizmet Binasına ilişkin Baro tarafından yapılan çalışma ve girişimler Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İNCEÖZ'e aktarıldı ve kendisinin de bu işin takipçisi ve destekçisi olacağını bildirdi.
Ülkemizin içinde bulunduğu durum, şehitlerimiz ve terör olaylarının görüşüldüğü ziyaret karşılıklı görüş alışverişinde ve ülkemizin geleceği konusunda ortak bir fikir birliği içinde son buldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: