AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN CANBULUT’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Ak Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Süleyman Canbulut’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundular.
Yayınlanma :
23.11.2016 12:09


Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut ise kendisini ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek “Verilen bu görev ile büyük bir sorumluluk üstlendik. Bu görevle Aksaray’a daha fazla faydalı olacak çalışmalara yerel yönetimlerle birlikte imza atacağız, Tüm çalışmalarımız Aksaray için olacak” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: