AKSARAY AK PARTİDE DURMAK YOK
AK Parti Milletvekilli Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Yayınlanma :
02.01.2019 08:34


Aksaray Üniversitesinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında Rektör Şahin'den brifing alan AK heyet, daha sonra İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ'ı makamında ziyaret etti.
Aksaray'ın huzuru ve güvenliği için gece gündüz fedakarca çalışan başta Emniyet Müdürü Ali Karabağ'a ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Milletvekili Aydoğdu, "Bu il hepimizin, hep birlikte çalışıp daha ileriye götürmek hepimizin görevidir. Aksaray’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Aksaray’ımızın çıtasını daha fazla yükseltmek için hep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karabağ ise Milletvekilli Aydoğdu'ya, İl Başkanı Altınsoy ile Belediye Başkan adayı Dinçer'e teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: