AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN HUZUREVİNDE AŞURE İKRAMI
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kadir Üçyıldız Huzurevisakinlerini ziyaret etti. Başkan Yazgı, yaşlı insanlarla hem sohbet etti hem de birlikte aşure içti.
Yayınlanma :
11.11.2014 13:14


Aksaray Belediyesi olarak çocuk yuvalarına ve huzurevine daima önem verdiklerini belirten Başkan Yazgı, ihtiyaç olduğu sürece her zaman yardım etmeye hazır olduklarını ifade etti.
Huzurevi Müdürü Yusuf Kalmaz ise bizleri ziyaretinden ve aşure ikramından dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ederek, huzurevinde acil ihtiyaç bekleyen hiçbir sıkıntının olmadığını belirtti.
Aksaray Belediyesi, huzurevinden sonra Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile çocuk yuvalarında aşure ikramında bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: