AKSARAY BELEDİYESİ’NİN 2015 YILI BÜTÇESİ 162 MİLYON 420 BİN LİRA
Aksaray Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumunda Aksaray Belediyesi’nin2015 Mali Yılı Bütçesi 162 Milyon 420 Bin Liraolarak mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.
Yayınlanma :
15.11.2014 09:40


Raporda; 2015 Mali Yılı Bütçe Tasarısının, Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğine uygun olduğu, mevzuata vestratejik plana aykırı bir madde içermediği görüşü açıklandı.
Raporun okunmasının ardından Başkan Yazgı, gündem maddesini meclisin onayına sundu. Aksaray Belediyesi’nin 2015 mali yılı bütçesi 162 Milyon 420 Bin Lira olarak Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: