AKSARAY BELEDİYESPOR KADIN HENTBOL TAKIMINA MORAL ZİYARETİ
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlığın kesiştiği alanda güzel işler yapmanın gayretinde olduklarını ve bu noktada samimi biçimde çalıştıklarını ifade etti.
Yayınlanma :
10.11.2020 11:12


Amacımız, spor kültürünü yaygınlaştırmak, yeni sportif organizasyonları şehrimize kazandırmak, spor ve sağlığın kesiştiği kümede -kalıcı etkiler oluşturacak ve sürekliliği olan- yatırım ve üretimlere öncülük etmektir. Sizlerin fikirlerini değerli buluyor ve süreci hep birlikte, ortak akılla ilerletmek istiyoruz” dedi. Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Başkanı Gamze Çelik, Başantrenör Muhittin Kılınç, Yardımcı Antrenör Serkan Pala ve Menajer Emine Kılınç ise Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.
Ziyareti esnasında Rektör Şahin’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz ile Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Lalehan Akyüz de eşlik etti. Tatlı ikramının ardından Rektör Şahin, sporculara ve teknik heyete süper ligdeki mücadelelerinde başarılar diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: