AKSARAY'DA FIRINCILARA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ
Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Aksaray genelinde ekmek üretimi sektöründe çalışanlara yönelik "Hijyen Eğitimi" verildi.
Yayınlanma :
24.08.2017 09:36


Burada konuşan Çokhamur, sektörün sorunlarını bildiklerini ve çözüm yolları için gayret sarfettiklerini belirtti.
Çokhamur, organizasyonun tertibi ve yakın işbirliğinden dolayı Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teşekkür etti.
Gıda ve Yem Şube Müdürü Yeşildal ise, Aksaray'ın gıda hijyeni ve gıda denetimi konusunda Türkiye'de iyi bir yerde olduğunu, daha iyi yerlere gelmesi için aralıksız çalıştıklarını kaydetti.
Eğitimde sektör temsilcilerine genel hijyen kuralları, ekmek ve ekmek çeşitleri üretimi, sektör sorunları ve ilgili mevzuat konusunda katılımcılara Gıda Şube Müdürü , Gıda Mühendisi Emel KARAMAN ve Gıda Mühendisi Mustafa ÜZER tarafından sunum yapılarak bilgi verildi.
Uzmanlar tarafından verilen eğitimler sonunda sektör çalışanları, sorun ve temennilerini iletti.
Eğitime katılan 316 sektör çalışanına yönelik eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlar '"Hijyen Belgesi" almaya hak kazandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: