AKSARAY'DA GÜMRÜK KAÇAĞI ELEKTRONİK SİGARA OPERASYONU
Aksarayda bir eczaneye yapılan operasyonda Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen Elektronik Sigara ve Elektronik Sigara Likidi ele geçirildi.
Yayınlanma :
10.01.2020 12:28


08.01.2020 günü alınan mahkeme kararına istinaden Eczanede yapılan aramada; çeşitli marka ve model çok sayıda elektronik Sigara ve malzemesi elde edildi.
Eczane sahibi M. A. Y.(37) hakkında "5607 SKM" suçundan işlem yapılarak, 09/01/2020 günü mevcutlu olarak çıkarılmış olduğu adli makamlarca, "8000 TL" para cezası ve "ADLİ KONTROL ŞARTI" İle serbest bırakıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: