AKSARAY'DA KORONAVİRÜS POZİTİF VAKA SAYISI 4 OLARAK AÇIKLANDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından önemli baçıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
01.04.2020 20:22


Bakan Koca son 24 saatte yapılan test sayısının 14 bin 396, bugünkü vaka sayısının 2 bun 148,bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısının 63 olduğunu açıkladı.
Bakan Koca 81 iimizde koronavirüs vakası görüldüğünü açıkladı.
"Dün itibariyle bütün illerimizde artık bu virüsün olduğunu biliyoruz. O nedenle açıklamakta bir sakınca olmadığını düşünüyoruz."ifadelerini kullanan bakan Koca en fazla İstanbul'da 8 bin 852, İzmir'de 853, Ankara'da 712, Konya'da 584, Kocaeli'de 410 vaka var.Vefat edenlerin yüzde 80'i 60 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlar.Koronavirüs nedeniyle İstanbul'da 117, İzmir'de 18, Kocaeli'de 8, Ankara ve Konya'da 7 kişi hayatını kaybetti. dedi.
Bakan Koca 81 ilin vaka sayısını tablo ile aktardı.
Aksaray ili gösterilen tabloda koronavirüs vaka sayısında 4 olarak ekranlara yansıdı.
Aksaray'da Koronavirüs vakasından hayatını kaybeden vatandaşımız bulunmuyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: