AKSARAY'DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan “Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında ilimizde oluşturulan okuma yazma seferberliği Yürütme Kurulu toplantısı Vali Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
19.02.2018 14:51


İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal yaptığı konuşmada “Okuma Yazma Seferberliği konusunda İlkokullarımızın Müdürlerini bilgilendirdik Öğrencilerimizi ile görüşerek çevrelerinde okuma yazma bilmeyen varsa tespit edecekler, ayrıca İl Müftülüğü ile koordineli halde Camilerden duyurular yapılmasını sağlayacağız. Halk Eğitim olarak kurs açılmasını gerektiren 12 kişi şartını da bu seferberlik kapsamında kaldırdık, 1 kişi dahi müracaat etse kurs açacağız. Ayrıca kurslarımızı sadece Halk Eğitim Merkezlerinde değil en yakın okul, eğitime uygun yerler ve hatta eğitim yerine gelemeyenler için evler de dahi kurs açabiliriz” dedi.
Toplantıya Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Yürütme Kurulu Üyesi İlgili Kurum ve STK Temsilcileri ile Görsel ve Yazılı Basın temsilcileri katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: