AKSARAY DAKİ ÖZEL ÇOCUKLARIN ANNELERİ VALİ KONAĞINDA
Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Aksaray İl Temsilcisi Şükran Gevenç’in öncülüğünde 20 özel çocuk annesini Vali Konağında misafir etti.
Yayınlanma :
03.02.2017 08:32


Misafirleri ile bir süre sohbet eden Pekmez, onların sıkıntı ve istekleriyle yakından ilgileneceğini söyledi. Özel çocukların anneleri okullardaki düzenlemeler, verilen servis imkanları, evde bakım ücreti ve diğer imkanlardan çok memnun olduklarını belirttiler.
Özel çocukların anneleri Yeşim Pekmez Hanımefendiden Aksaray daki özel çocuklar ve anneleri için düzenli olarak spor faaliyetlerinin yapılması talebinde bulundular.
Kendileri ile yakından ilgilenen Pekmez’e samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür eden anneler duydukları memnuniyeti belirttiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: