01 Temmuz 2021 – 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan titiz ve itinalı çalışmalar olumlu sonuç vermiş olup Merkez, Ortaköy ve Eskil ilçelerinde meydana gelen faili meçhul “İş Yerinden Hırsızlık”, “Bağ Bahçe ve Tarladan Hırsızlık”, “Diğer Hırsızlık” olaylarından (11) olay aydınlatılmış, olayların şüphelileri (15) şahıs yakalanarak Cumhuriyet Savcılıklarına sevk edilmiştir.
01 Temmuz 2021 – 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında , “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma”, “Silahlı Tehdit”, “Silahlı Yağma”, “Hırsızlık”, Kaçırılma ve Alıkonma”, , “Dolandırıcılık”, “Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”, “Görevi Kötüye Kullanma” ve “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan (50) şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslar adli makamlara teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir." denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: