AKSARAY ÜNİVERSİTESİNDE EN LEZZETLİ YARIŞMA
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yöresel yemeklerin evrensel ölçekte tanıtılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Yayınlanma :
25.05.2017 12:44


Yarışmada, Ana Yemek kategorisinde birinci “Azeri Pilavı” ile Revan Mustafayev, ikinci “Tavuklu Sultan Böreği” ile Zehra Yalabık ve Büşra Şener, üçüncü ise “Harrak” ile Husam Almafti oldu. Tatlılar kategorisinde ise liste şu şekilde oluştu; birinci “Napolyon Pasta” ile Cemile Ramazanova, ikinci “Böğürtlenli Tiramisu” ile Oğuz Türker Özdemir, üçüncü “Volkanik Pasta” ile Ömer Vuraloğlu ve Havva Yiğit.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: