AKSARAY YENİ SANAYİ SİTESİNDE İNŞAATI %65 ORANINDA TAMAMLANDI
Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Yayınlanma :
07.05.2020 14:11


Toki yetkililerinden ve Belediye yetkililerince toplamda 1620 dükkândan oluşan projenin inşaat çalışmalarının yüzde 65 oranında tamamlandığı bilgisi paylaşıldı.
Şehre ve bölgeye ekonomik yönde istikrar kazandıracak olan proje Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından titizlikle takip edilerek esnafların bir an önce yeni yerlerinde hizmet vermeleri için çalışmalar yapılıyor.
Sanayi esnaflarının nezih ve modern bir ortamda çalışma imkânı bulmaları için projenin en ince ayrıntısına kadar takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Sanayi Projesinde yüzde 65 oranında inşaat çalışmasının tamamlandığının altını çizdi. Çalışmaların Toki ile işbirliği içerisinde yürütüldüğünü belirterek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: