AKSARAY'DA FIRINLARA RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM
Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Aksaray’da ekmek unlu mamul üretimi yapan iş yerlerinde denetim yaptı.
Yayınlanma :
01.06.2016 12:11


Halkın güvenilir gıda tüketimi için başlatılan denetim uygulamasının belli periyotlarda tekrar edeceği belirtildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Yapılan denetimde Ekmek Fırınlarında belirlenen eksiklikler tespit edilmiş, tespitler not alınarak ikinci kontrol de eksikliklerin giderilip giderilmediği Belediyemiz Zabıtasınca ve Tarım İl Müdürlüğünce takibatı yapılacaktır. Zabıta Müdürlüğü olarak halkımızın kaliteli hijyen kurallarına uygun temiz şekilde üretilen ekmeklerin satışa sunulması sağlanacaktır.
Ramazan ayı oyunca denetimlerimiz devam edecektir. Fırıncı esnafının da temizlik hijyen konusunda daha dikkatli olmaları ekmeklerin gramajlarının eksik olmaması gerekmektedir” denildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: