ANGI'DAN KONSİAD'A TAM DESTEK
"Türkiye’nin ayar verilen değil, ayar veren" ülke olması gerektiğini ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Angı, yaş ortalaması 40 olan KONSİAD Konya Şubesi’nin gelecek adına kendisine ümit ve güven verdiğini söyledi.
Yayınlanma :
16.01.2018 13:20


Türkiye'nin geçmişte yaşadığı darbeler ve ekonomik krizleri hatırlatan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Bir ülkenin büyüyebilmesi için istikrar şart. Son 15 yıldır Türkiye'yi AK Parti hükümeti yönetiyor. Gerçi 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde seçmen siyasete kendini çek etme uyarısında bulundu. Siyasette bu ayarıdan gereken dersleri çıkarttı" dedi. Son yıllarda Türkiye üzerinde oynanan oyunlara da dikkat çeken Angı, "Türkiye artık ayar verilen ülke değil, ayar veren ülke olmak zorundadır" dedi ve ekledi; "Kalkınma sadece devlet yatırımları ile olmaz. Herkes özellikle de STK'lar elini taşın altına koymalı. Bu manada son zamanlarda KONSİAD'ta ciddi atılımlar görüyorum. Genç bir yönetime sahipsiniz. Bu da gelecek adına bizlere ümit veriyor."
Yeni görevinde AK Parti İl Başkanı Angı'ya başarılar dileyen KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın'da konuşmasında; "Hem STK hem de siyasi anlamda deneyim ve tecrübeye sahip bir isimsiniz. Sizlerin bu deneyim ve tecrübelerine her zaman ihtiyacımız olacak. Vereceğiniz destekler konusunda şimdiden teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ziyaret programı, KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın'ın İl Başkanı Angı'ya hediye takdimi ile sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: