ATAKLI AİLESİ VALİ KONAĞINDA GAZİLERE İFTAR VERDİ
Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için vücutlarını siper eden bir veya birden fazla uzvunu kaybeden şanlı Türk Ordusunun şerefli askerleri olan gazilerimiz Vali Şeref Ataklı ile eşi Adile Ataklı Hanımefendinin ev sahipliğinde Vali Konağında iftar yaptı.
Yayınlanma :
29.06.2015 17:24


Vali Ataklı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için şehadete ulaşan tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilerken, gazilere da minnet ve şükranlarını iletip, mutlu bir ömür geçirmelerini temenni etti.
Gaziler ise devletin ve milletin her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: