ATICILIK ŞAMPİYONASINDAN MADALYALARLA DÖNEN SPORCULARA ALTIN ÖDÜLÜ
Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonasında 3 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya daha imza atan sporcular ...
Yayınlanma :
31.10.2017 15:07


21-24 Ekim 2017 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonasına katılan sporcular Hakan Çevik, Suzan Çevik, Erhan Coşkuner, Tayyar Sinankılı ile birlikte Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Şube Müdürü Ömer Çağlayan ve antrenör Gürhan Kasal Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Valilik makamında kabul ettiği sporcularla bir süre görüşen Vali Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte sporcuları tebrik ederek kendilerine ve Aksaray’a büyük gurur yaşattıklarını söyledi.
Sporculara; istendiğinde nelerin başarılabileceğinin kendileri gibi engeli bulunanlara en iyi örnek olduğunu ve sporun çeşitli dallarında elde edilen başarılı sonuçlar ile bunun ortaya konduğunu ifade eden Vali Pekmez; “Sizlerin bu yarışmalara katılmanız orada bulunmanız bile bizim için çok önemli. Tabiki elde ettiğiniz başarılar bizi çok mutlu ediyor, sizler gibi bizlerde çok gururlanıyoruz. Hepinizi tebrik ediyor, daha nice başarılar elde edeceğinize inanıyorum’ dedi.
Yeşim Pekmez Hanımefendi’de elde edilen başarının mimarlarından bir tanesinin de bayan olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek sporcuları tebrik etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan çeşitli spor dallarında toplam 77 milli sporcuları bulunduğunu belirterek Vali Pekmez’e kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Milli sporcu Hakan Çevik, Mersin’de yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye rekoru kırdığını belirterek Türkiye Rekoru Belgesini Vali Aykut Pekmez’e gösterip 2018 yılında Kore’de yapılacak Dünya Şampiyonasına da en iyi şekilde hazırlanarak bu şampiyonada da yeni başarılar kazanmak istediklerini aktardı.
Vali Pekmez sporcuları elde ettikleri başarılarından dolayı kutlayarak altınla ödüllendirdi.
Aksaray Belediye Spor Kulübü yöneticilerinden Vali Pekmez’e ziyaret
Aksaray Belediye Spor Kulübü yöneticileri Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi A Milli Takımları As Başkanı da olan Hakan Gümüşsoy ile Hacı Köksal Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Valilik makamında kabul ettiği Gümüşyoy ve Köksal ile bir süre görüşen Vali Pekmez Aksaray Belediye Spor takımının son durumu hakkında bilgi aldı. Son maçlarında elde edilen başarılardan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Pekmez başarıların devamını diledi.
Gümüşsoy ve Köksal Vali Pekmez’e Aksaray Belediye Spor atkısı ve üzerinde Vali Aykut Pekmez’in isminin bulunduğu takım formasını hediye etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: