BAŞKAN KARATAY '15 TEMMUZU UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ'
15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilmek istenen kanlı darbe girişiminin yıl dönümüne sayılı günler kala Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Yayınlanma :
13.07.2017 15:03


15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz günü de meydanda yine o günü anmak adına tüm vatandaşlarımızla birlikte 15 Temmuz’u anacağız. 15 Temmuz 2016 tarihinden buyana devletimizin ne kadar güçlü olduğunu, milletimizin, devletine sahip çıkmak adına, vatanına sahip çıkmak adına canını, kanını, her şeyini feda ettiğini birlikte gördük. Meydanlardan tüm dünyaya haykırdık. Asla ve asla boyun eğmeyeceğimizi, bu vatan topraklarımızı hainler başta olmak üzere hiç kimseye vermeyeceğimizi defalarca dile getirdik. Yine 15 Temmuz 2017 tarihinde bunu meydanlarımızdan tüm dünyaya haykırmak için, ezanlarımızın, selalarımızın darbeleri susturduğunu bir kez daha hatırlatmak için ben tüm vatandaşlarımızı 15 Temmuz’da meydana bekliyorum. Hep birlikte o günleri tekrar yad etmeyi, asla ve asla o günleri unutturmamayı gaye edinerek birlikte olmak için tekrar bir çağrıda bulunmak istiyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: