BAŞKAN YAZGI, BELEDİYE İŞÇİLERİNE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATIYOR
Başkan Yazgı “İşçilerimizin Alın Teri Kurumadan Haklarını Veriyoruz”...
Yayınlanma :
29.09.2014 14:13


Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaklaşan kurban bayramı öncesi ikramiye müjdesi vererek, belediye işçilerine çifte sevinç yaşattı.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın talimatı ile belediyede çalışan 211 işçiye toplam 232 bin TL ikramiye veriliyor.
Çalışanın hakkını her zaman kuruşuna kadar verildiğini ifade eden Başkan Haluk Şahin Yazgı konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi “Kurban Bayramı öncesi Belediyemizde çalışan 211 işçimize toplam 232 bin TL ikramiye veriyoruz.
Belediyemizdeki işçilerimizin hakkı her zaman kuruşuna kadar ödenmektedir. Çok şükür işçimizin alın teri kurumadan hakkını veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Ben işçilerimize özverili çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm belediye çalışanlarımızın ve ailelerinin şimdiden Kurban Bayramlarını kutluyorum”
Bu arada Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın ikramiye vermesi, işçiler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. İşçiler, “ ikramiyelerimizi Bayram öncesi vererek bizlere çifte kurban bayramı sevinci yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ediyoruz.”dediler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: