BAŞKAN YAZGI’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yazgı, mesajında adalete duyulan güveni artırmanın, vatandaş ve devlet ilişkisini pekiştirmenin yegâne temelinin adli yargı işleyişiyle mümkün olduğunu söyledi.
Yayınlanma :
03.04.2015 17:58


Başkan Yazgı, mesajının son bölümünde İstanbul Adliyesinde terör saldırısında şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet diledi ve terör saldırısını hazırlayan odakların en kısa zamanda adalet önünde hesap vereceğine inandığını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: