BAŞKAN YAZGI “ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Beyazay Derneği Aksaray Şubesi yönetim kurulu Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş başkanlığında Bekir Kaya, Rahmi Sinankılı, Gül Karakoyun, Şükran Gevenç Akbay ve Ahmet Arıbaş’tan oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Yayınlanma :
16.02.2017 11:34


Başkan Yazgı ise yaptığı açıklamada özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti hükümetinin Türkiye’deki engelli vatandaşlar için devrim niteliğinde hizmetler yaptığının altını çizerek “ Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin engelli vatandaşlarımız için çok büyük hizmetler yapmış ve halende yapmaktadır. Yerel yönetimler olarak bizler engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için elimizden geleni yapmaktayız. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizler teşekkür ediyorum” dedi.
Beyazay Derneği Aksaray Şubesi yönetim kurulu Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş, kendilerini makamında kabul eden Başkan Yazgı’ya günün anısı olarak özel işlemeli seramik vazo hediye etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: