BAŞKAN YAZGI, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, geleneksel hale gelen halk gününde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Yayınlanma :
31.10.2017 10:00


Her Salı günü düzenlenen halk gününde, vatandaşlarla görüşen Başkan Yazgı, doğrudan yapılan görüşmelerin, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşması ve taleplerin yerine getirilmesinde etkili olduğunu söyledi.
Başkan Yazgı, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri ilgili müdürlüklere ileterek, taleplerin yerine getirilmesi konusunda talimat verdi.
Belediye imkânları ölçüsünde vatandaşların isteklerini gidermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Yazgı, “Aksaray’da yaşayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızın görüş ve önerileri benim için çok değerli. Sürekli fikir alışverişinde bulunarak vatandaşlarımızla bir arada olacağız” şeklinde konuştu.
Halk gününde Başkan Yazgı ile yüz yüze görüşen, istek ve taleplerini ileten Vatandaşlar, kendilerine böyle bir imkân sağladığı için Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: