BAŞKAN YAZGININ KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Yayınlanma :
05.12.2016 07:41


Başkan Yazgı, mesajının devamında “Kadınlarımız, geçmiş tarihimizde olduğu gibi sosyal hayatımızın her alanında yer almaya devam ediyor. Şanlı Tarihimize baktığımızda devlet yönetimi ve idaresinde her zaman söz sahibi olan kadınlarımız, 1934 yılında seçme ve seçilme hakkı elde etmiştir. Hükümetimizin göreve gelmesiyle birlikte kadınlarımızın aktif siyasette daha fazla yer almış, mecliste milleti temsil eden kadın vekil sayısı giderek artmıştır.
Bizler kadınlarımızın her alanda güçlenmesi gerektiğini savunuyor, ülkenin geleceği için kadınlarımızın karar verici pozisyonlarda olması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü siyasette güçlenen kadın, ekonomik ve toplumsal alanda da güçlü kadın anlamına geliyor.
Bu vesile ile tüm kadınlarımızın, Kadın Hakları Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: