CİHANGİR FİKRİ SAATÇİOĞLU BAŞBAKAN İLE BİRLİKTE UKRAYNA YA GİTTİ
Çift Kartal Dış Ticaret Müdürü ve DEİK Ukrayna İş Konseyi Üyesi Cihangir Fikri Saatçioğlu Başbakanlığın Daveti Üzerine Başbakanlık uçağıyla Ukrayna ya gitti.
Yayınlanma :
23.02.2016 05:58


Ukrayna’da Müteahhitlik hizmetlerinin yanı sıra ilaç, mobilya, denizcilik, lojistik, finans ve kozmetik gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren pek çok Türk firması bulunuyor. Türkiye’nin Ukrayna’ya yaptığı ihracat 2015 yılında 1,122 Milyar USD iken, Türkiye’nin Ukrayna’dan yaptığı ithalat 2015 yılı sonu itibariyle 3,448 milyar USD, Türkiye ile Ukrayna arasındaki ticaret hacmi ise 2015 yılı için 4,570 milyar USD olarak gerçekleşti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: