DEFTERDAR ARSLAN VERGİ HAFTASI DOLAYISIYLA BAŞKAN YAZGI’YI ZİYARET ETTİ
Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Vergi Dairesi Müdürü Metin Çalışkanoğlu, Personel Müdürü Asuman Arı ve Gelir Müdür Vekili Ekrem Mutlu ile birlikte Vergi Haftası dolayısıyla Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Yayınlanma :
28.02.2017 08:15


Başkan Yazgı ise Vergi Haftasının hayırlı olması temennisinde bulunarak “Değerli defterdarımıza ve beraberindeki arkadaşlarımıza vergi haftası dolayısıyla bizi ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Vergi bilinci hakikaten önemli. Vergi vererek yeni yatırımlar yapılıyor. O nedenle vergi vermenin ne kadar önemli olduğunun bizler farkındayız. Farkında olmamızın en güzel örneği ve göstergesi de belediye olarak borcumuzun olmamasıdır. Bu noktada hem belediye çalışanlarımıza hem de belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı da arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız da sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde devam edecektir. Birçok noktada ortak yaptığımız çalışmalar var. Bunun içinde size ve ekibinize teşekkür ediyorum. İnşallah vergi bilinci hem Aksaray’ımıza hem de vergisini veren bütün vatandaşlarımıza yansır. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, Vergi Haftanızı kutluyorum” İfadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: