DENEME SINAVINDA AKSARAY 1.’Sİ OLDU
Özel bir yayıncı kuruluş tarafından Türkiye genelinde yapılan deneme sınavında Mimar Sinan Okulu 3. Sınıf öğrencisiAmir Muhammed Tarık, Aksaray 1.’si oldu.
Yayınlanma :
18.01.2018 10:10


Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, küçük şampiyonu başarısından dolayı tebrik etti. Ziyarete özel olarak kendisine hediyeler verdi.
“Azmettikten ve gayret ettikten sonra başarıya ulaşmak mümkündür” diyen Başkan Yazgı, başarısıyla göz dolduran Muhammed’i işaret ederek, “Muhammed, başarının önünde hiçbir engelin olmadığını bize gösteriyor” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: