Konuya ilişkin bilgi veren Eskil Belediye başkanı Mustafa Zavlak; "Eskil Belediyesi olarak lise son sınıf öğrencilerimizin Anıtkabir’i, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni görmelerini istedik. Bu kapsamda öğrencilerimizi Ankara’ya götürerek ülkemizin tarihi, milli ve manevi değerlerini yerinde tanımalarını sağladık.
Evlatlarımızın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’de bulunmaları, milli iradenin kalbi TBMM’yi yakından görmeleri ve Millet Kütüphanesi’nde bilgiyle buluşmaları bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır.
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin böyle anlamlı ziyaretlerle ufuklarının genişlemesini önemsiyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.
Bu gezimizde Milletvekillerimiz Sayın Cengiz Aydoğdu, Sayın Hüseyin Altınsoy, Kaymakamımız Sayın Taha Soydaş, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim Ethem Bozgöz ve vekil danışmanlarımıza ilgi ve alakaları için ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: