İL BAŞKANI KAŞLI ve MHP HEYETİ AKSARAY BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Mhp İl Yönetiminden Başkan Yazgı’ya Ziyaret...
Yayınlanma :
09.10.2017 14:34


Bu ziyaret kapsamında; Aksaray Belediye Başkanı Sn. Haluk Şahin Yazgı Beyefendiye, Aksaray'lı hemşerilerimizin merak ettiği ve biz MHP Aksaray Teşkilatları ve şehrin ana muhalefet partisi olarak takipçisi olduğumuz şehrimizde devam eden projelerle ilgili aşağıdaki soruları sorduk, kendisi de samimi bir şekilde cevaplar vermeye çalıştı.
Soru 1: 120 gün içinde yapılması planlanan Piri Mehmet Paşa alt geçidinin durumu nedir ve ne zaman tamamlanacak?
Cevap: Üzerinde bulunduğumuz bulvar öyle bir güzergahta ki; doğalgaz hattının ana şebekesi buradan geçiyor. Elektrik nakil hatları bu bulvar üzerinden dağılıyor. Telekom, su, kanalizasyon şebekesinin ana hatları da bu bulvar üzerinde. Bu ana hatlarda aksaklık olmaması için titizlikle çalışıyoruz. Yani bütün bunları aktarmak kolay olmuyor. Zaman zaman çalışan makinalar arıza yapıyor, Kurban bayramında işçilerin 10 gün izne gidişi ve kazık çakılan alanlarda su ve balçık çıkması işimizi zorlaştırması nedeniyle proje çalışmasında bu nedenlerden biraz gecikme yaşanıyor, tahminen 2017 Kasım ayı sonlarında projeyi tamamlayıp halkın kullanımına açacağız.
Soru 2: Aksaray'ın içme suyu projesinin son durumu ve ne zaman tamamlanacak?
Cevap: İçme suyu proje çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişim sonrası zaman zaman proje çalışmalarımızda yavaşlama ve aksamalar oldu. Proje tamamlandığında evimizdeki çeşmelerimizden damacana suyu kalitesinde su içebileceğiz. Bu projemizi de 2018 yılının sonunda bir aksilik olmazsa tamamlayacağız ve halkımızın kullanımına sunacağız.
Soru 3: Sanayi Projesinin son durumu, ne zaman başlanacak ve ne zaman bitirilecektir?
Cevap:Projenin hayata geçirilmesi için bütün gayretlerimizi gösteriyoruz. Tabi bu tek başımıza olmuyor. Projenin içinde değerli oda başkanlarım da var. Onlarla beraber de bu işin başından sonuna kadar beraberiz. TOKİ başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmede bu tür projelerin yapımı ile ilgili kendilerine birçok ilden teklif geldiğini belirtti. Fakat TOKİ şu anda böyle bir şeye girmiyor. Bu kadar büyük çaplı sanayi projesini Türkiye'de ilk defa burada hayata geçiriyor. Burayı biran önce bitirip bize teslim etmek istiyor. Sanayi projemiz tahminim 2 ay içinde başlayıp, 1,5-2 sene içerisinde tamamlanacaktır.
Soru 4: Trafik ve park sorunu son durum nedir ve nasıl çözülecek?
Cevap: Şu anda Piri Mehmet Alt Geçit projesinin bitirilmesini bekliyoruz. Bu projenin tamamlanmasına müteakip yolların genişletilmesi ve düzeltilmesi çalışmalarımız başlayacaktır.
Bu önemli ziyarette Aksaray Belediye Başkanı Sn. Haluk Şahin Yazgı Beyefendiye heyetimize göstermiş olduğu sıcak ilgi ve misafirperverlikden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
MHP Aksaray İl Başkanlığı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: