İMZALAR ATILDI, SÜT NUMUNELERİ ASÜ’DE ANALİZ EDİLECEK
Çiğ inek sütünün sınıflandırılmasına ilişkin tebliğ gereğince üreticilerin süt numuneleri, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda analiz edilecek.
Yayınlanma :
28.09.2020 15:02


ASÜ Senato Salonu’nda Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticileri Birliği, Ortaköy İlçesi Süt Üreticileri Birliği, Eskil İlçesi Süt Üreticileri Birliği, Gülağaç İlçesi Süt Üreticileri Birliği, Aksaray Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği, Niğde-Aksaray Bölgesi Tarım Kooperatifleri Birliği temsilcilerinin katılımıyla bir imza töreni düzenlendi. Burada kısa bir değerlendirme yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray tarım ve hayvancılığının gelişmesi adına yapılacak çalışmalara katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Şahin, “Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Bakanlık onaylı bir laboratuvar. Burada süt kalitesine ilişkin gerekli analizler gerçekleştirilebiliyor. İmzalanan protokol tüm üreticimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi. Toplantıya katılan İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav da Aksaray’ın süt üretiminde Türkiye genelinde önemli bir marka olduğunu, şehri çok daha iyi yerlere getirmek için tüm kurum ve kuruluşlara önemli görevler düştüğünü ve bu noktada işbirliği içerisinde çalışmanın önemli olduğunu vurguladı.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Prof. Dr. Engin Deligöz ve Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ile Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş’ın da katıldığı tören, protokol metninin imzalanmasıyla tamamlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: