MEPAŞ YETKİLİSİ ve MUHTARLARDAN VALİ AYKUT PEKMEZ'E ZİYARET
Vali Aykut Pekmez; “Köylerimizin eksikliklerinin giderilmesi için gayret gösteriyoruz”
Yayınlanma :
17.03.2017 12:16


Valilik Makamında kabul ettiği İriş ve Kırlı ile bir süre görüşen Vali Aykut Pekmez; Muhtar Kırlı’dan Kökez Köyü hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez misafirlerine teşekkür ederek köylerin eksikliklerinin giderilmesi için gayret gösterdiklerini bildirdi.
MEPAŞ İşletme sorumlusu Ali Utku Uğur Vali Pekmez’i ziyaret etti
MEPAŞ İşletme Sorumlusu Ali Utku Uğur Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik Makamında kabul ettiği Uğur ile bir süre görüşen Vali Pekmez faaliyetler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez Uğur’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: