MERKEZ BÜRO SEN’DEN GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ALKAN’A ZİYARET
Merkez Büro Çalışanları Sendikası (Merkez Büro Sen) İl Başkanı İdris BOLAKAR,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İl Müdürü Cüneyt ALKAN’ı ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde çalışmakta olan memurların çalışma ortamları, sorunları ve çözümleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Yayınlanma :
22.02.2018 10:53


Aksaray ilimizde gençlerimizin, sportif faaliyetlere, proje bazlı çalışmalara yönelmesinde sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve sivil toplum örgütü olarak destekliyoruz.
Gerçekten bu aziz millet için elini taşın altına koyan samimi her kim varsa sonuna kadar destekçisiyiz.
Tüm Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Merkez Büro Çalışanları Sendikası olarak ziyaretlerimiz ve faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.
Sendikacılığın yasal mevzuatı dışına çıkılmadan yapılması hususunu, tüm Kamu Kurumlarında memurlar arasında adil olunmasını ve eşit fırsatların tanınmasını savunuyoruz.
Genç ve büyüyen Merkez Büro Sen olarak bu güzel ülkemizin memurlarının sesi olma noktasında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN ise: “Gençlik Hizmetleri ve Spor alanında Aksaray İl Müdürlüğü olarak bir çok başarıya imza atıyoruz. Tabi ki bu bir ekip işi. Sadece benim tek başıma yaptığım bir iş değil. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışmakta olan memur ve diğer çalışanlarımızla birlikte yaptığımız özverili çalışmaların sonucudur. İl Müdürlüğümüzde çalışmakta olan tüm memur çalışanlarımızın arasında bir ayrım yapmaksızın,motivasyonlarını sağlayarak, samimi bir iletişimimiz var.
Ve bu ise İl Müdürlüğümüze başarı, çalışanlarımıza ise huzur getiriyor.
Öte yandan yazılımları dahi gençlerimiz tarafından yapılan robot futbol takımı kurduk. Gençlerimizin ve halkımızın sportif faaliyetlere katılmaları ve sağlıklı bir toplum için İl Müdürlüğü olaraküzerimize düşeni yapıyoruz. Gençlik Merkezimizle, diğer sportif tesislerimizle gençlerimizi zararlı davranış ve alışkanlıklardan en başından korumak için üzerimize düşeni İl Müdürlüğü olarak yapıyoruz. Yeni projelerle daha da iyi hizmet vermeyeçalışacağız”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, Merkez Büro Sen İl Başkanı İdris BOLAKAR’ a teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: