MHP’LİYİM AMA TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ’YE OY VERECEĞİM
AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Oto Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Yayınlanma :
26.10.2015 15:22


‘NE OLURSA OLSUN AK PARTİ’YE OY VERECEĞİZ’
Ziyaret sırasında AK Heyet esnaf ve vatandaşların yoğun teveccühüyle karşılaşırken, esnaflardan birisi adeta isyan edercesine, “Ben MHP’liyim. Yıllardır MHP’ye oy verdim. Ancak bu seçim gerçekten çok önemli. Türkiye’nin tek başına bir iktidara, istikrara ihtiyacı var. Bugün baktığımızda da tek başına iktidar olacak tek bir parti var, oda AK Parti. Türkiye’min, Aksaray’ımızın geleceği için MHP’li olmama rağmen AK Parti’ye oy vereceğim. Çünkü ortalık çok karıştı. İşin gücün durgunluğundan geçtim. İşler durdu elbet ama bunları biz geçtik, Türkiye karışıyor vekillerim Türkiye karışıyor. Allah göstermesin bu gidiş hat hiç iyi değil. O yüzden Türkiye’nin geleceği için Ak Parti’ye destekleyeceğim” dedi.
‘SANAYİ ESNAFIMIZ KİRA ÖDER GİBİ DÜKKÂN SAHİBİ OLACAK’
Esnaf ziyaretlerinde sanayi projesi hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, “Projeyi 4 ana merkez üzerine hazırladık. Geniş bir alan üzerine kuracağız ve her ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olmasını istedik. Kurulacak sanayi sitesinde Belediye hizmet alanlarının, sağlık alanları, sosyal tesis alanları, ticaret alanları, güvenlik alanları, teknik alt yapı alanlarına yer verildi” dedi. Yapılacak Yeni Sanayi Sitesinde, hizmet kollarına göre değişebilen 100, 200, 300, 400 ve 500 m²lik 5 farklı tipte dükkan olacağını açıklayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Site tamamlandığında işyerlerini almak için müracaat edenleri sıralamaya koymak istedik. Sanayide mülk sahibi olup da işveren konumunda bulunan esnaflarımız birinci öncelik, kiracı olup da esnaf olanlara ikinci öncelik, yatırım amaçlı satın almak isteyenlere üçüncü öncelik hakkı tanıyacağız. Projeyi üzerinde çalışırken maliyetin düşmesi için her şeyi düşündük ve esnafımıza en uygun fiyattan işyeri sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bizler sanayici esnafımızın kira öder gibi dükkân sahibi olmasını istiyoruz. Peşin almak isteyenlere elbette gerekli kolaylık sağlanacak” dedi.
‘TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İÇİN TEK BAŞINA İKTİDAR’
Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ise 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, “Yaklaşık 1 aydır tüm halkımızı ziyaret ettik. Binlerce insanımızla buluştuk. Ben şunu gördüm ki vatandaşımız kararını vermiş. Vatandaşımız da 1 Kasım seçimlerinin önemini anlamış. Çünkü artık bu bir siyasi yarış değil. Hangi parti olursa olsun 1 Kasım’da Türkiye’nin tek başına iktidara sahip olması gerek. Türkiye’nin kurtuluşu için, huzur ve güveni için bu şart. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda da tek başına iktidar olabilecek tek partinin AK parti olduğunu görüyoruz. Allah izin verirse sizin desteklerinizle AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağız ve Türkiye gelişmesine, huzur ve güvenine yeniden kavuşacaktır” dedi.
‘BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK, HİZMET, AKSARAY SEVDAMIZ VAR’
Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ise 7 Haziran seçimlerinin ardından onlarca olumsuzluklar yaşandığını belirterek, “Bugün baktığımızda esnaflarımızın dahi işlerinin durduğunu görüyoruz. Esnaflarımız bunu kendileri söylüyor. Tek başına iktidarsız geçen 3-4 ay gibi bir süre Türkiye’yi bakın ne hale getirdi. 13 yıllık AK Parti iktidarında hiç böyle sıkıntılar yaşanmamıştı. Herkes huzur ve güven içinde işine gücüne bakıyordu. Ama şimdi herkeste bir tedirginlik var. Bu ülke nereye gidiyor. Sevgili ağabeylerim kardeşlerim, işte bu yüzden tek başına iktidar bu kadar önemli. Burada benden yaşça büyüklerim de var. Koalisyon dönemlerini onlarda bilirler. Koalisyonla bir ülke gelişemez. Tek başına iktidarlık döneminde kazandıklarını kaybeder. Bu yüzden sizlerden oy istiyoruz. Bizim milletvekili sevdamız yok, bizim hizmet sevdamız var. Bunun için sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.
AK PARTİ AKSARAY İL TEŞKİLATI
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: