MİLLETVEKİLİ İNCEÖZ 'KILIÇDAROĞLU BİR DİKTATÖR ARIYORSA ÖNCE AYNAYA BAKSIN'
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Ülke sınırlarını terör örgütleri ve teröristten temizleyen Mehmetçik'in başkomutanına 'diktatör' demek, milli birlik ve beraberlik havasını bozmaya matuf bir söylemdir." dedi.
Yayınlanma :
11.03.2018 18:51


"Sözde demokrat Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinden izin alınmadan televizyona çıkan milletvekillerine kapıyı gösterebilmektedir." diyen İnceöz, "Kılıçdaroğlu bir diktatör arıyorsa önce aynaya baksın." ifadesini kullandı.
İlknur İnceöz, CHP Kurultayı'nda yol arkadaşlarını çocuk gibi azarlayan, ayar veren, partiden atmakla tehdit eden Kılıçdaroğlu'nun "adalet", "çok seslilik", "demokrasi" söylemlerinin artık siyaseten anlamını yitirdiğini dile getirdi.
AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, şu değerlendirmede bulundu:
"Özde değil sözde demokrat Kılıçdaroğlu, bir taraftan kendisinden izin almadan televizyonlara çıkan CHP'lileri partiden atmakla tehdit ederken, diğer taraftan milli, manevi değerlere hakaret edenleri, terörist cenazesine katılanları, terör örgütlerine destek verenleri, küfürbazları CHP'nin merkezine yerleştirmektedir. Türkiye'de iç savaş çıkartmaya çalışan, güvenlik güçlerimize roket, mermi yağdıran teröristlere 'arkadaşlar' diye seslenebilen, bu milletin milli manevi tüm duygularına hakaret eden siyasetçileri parti meclisinde el üstünde tutan, 15 Temmuz hain darbe girişimini kahve içerek izleyen Kılıçdaroğlu, milletin bağrına bastığı genel başkanımıza 'diktatör' diyerek yine bu aziz milletimize hakaret etmiştir.
Attığı çamura, iftiraya bu millet gereken cevabı sandıkta verecektir. Milli olmayan tüm oluşumlarla ittifak kurmak için adeta yarışan Kılıçdaroğlu'nun, iktidar hırsı ile kimlerin kayığına bindiğini bu millet gayet iyi biliyor. 'Cumhur ittifakı' milletimiz nezdinde büyük itibar ve sevgiyle karşılandıkça girdiği bütün seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimiz tarafından gösterilen büyük itibar ve sevgi karşısında küfür ve hakaretle çamur siyasetini kendisine görev edindi. Sayın genel başkanımız, aziz milletimizin oyları ile Cumhurbaşkanlığı görevini yürütmektedir."
İnceöz, ülke sınırlarını terör örgütleri ve teröristten temizleyen Mehmetçik'in başkomutanına 'diktatör' demenin, milli birlik ve beraberlik havasını bozmaya matuf bir söylem olduğunu vurgulayarak, "Bu dili ve söylemi kesinlikle reddediyor, Kılıçdaroğlu'nu, bu milletin oyları ile seçilen Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeye davet ediyoruz." diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: