ÖNCE ÜLKEM DİYEN MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET SON 2 YILDA ÜLKEMİZDE EN ÇOK KONUŞULAN SİYASİ PARTİ OLMUŞTUR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan KAŞLI gündeme ilişkin yazılı basın açıklamasında bulundu...
Yayınlanma :
11.01.2018 15:33


Türk halkının % 52, Aksaray’lı hemşerilerimizin % 75’İ oy vererek seçtiği Sayın Cumhurbaşkanımızın mevcut duruşunu devam ettirmesi ve tekrar aday olması halinde destek olacağımızı ve milletimizin de Milliyetçi-Ülkücü Harekete hakkını vereceğine, TBMM’de tarihinin en yüksek oy oranıyla temsil edileceğine olan inancımız da milletimize güvenimiz de tamdır.
Göreve geldiğimizdeki ilk beyanımızda, önce Aksaray’ımıza, sonra Liderimize, Genel Merkezimize ve kendimize yakışan bir siyasi duruş sergileyeceğimizi, ödevimizin milli vicdanı harekete geçirmek, görevimizin Milliyetçi Hareketi iktidar getirmek olduğunu söylemiştik. Aksaray Teşkilatı olarak tek yürek, tek bilek ve tek yumruk olarak Liderimizin izinde ve emrinde dim dik yolumuza devam ediyoruz.
Ramazan KAŞLI
MHP Aksaray İl Başkanı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: