OSMAN GAZİ ANADOLU LİSESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Aksaray’ın en gözde eğitim kurumlarından biri olan Osman Gazi Anadolu Lisesi’nde, öğrencilerde ağaçlandırma ve daha yeşil bir çevre bilincini oluşturmak amacıyla okul bahçesine yüzlerce çam fidanı dikildi.
Yayınlanma :
06.04.2016 06:48


Okul Müdürü Yusuf Kaya yaptığı açıklamada ağaçlandırmanın önemine değinerek “ Daha yeşil çevre; Daha sağlıklı yarınlar, daha mutlu nesiller demektir. Bu anlayışla yola çıkarak okulumuz bahçesini ağaçlandırmak üzere başlatmış olduğumuz kampanyamız bu gün fidanların toprakla buluşmasıyla nihayet buldu. Kampanyamıza destek veren öğrencilerimize, öğretmen arkadaşlarıma, personelime, velilerimize ve diğer paydaşlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ağaç dikme etkinliğimize katılarak kampanyamıza destek olan dostlarımıza teşriflerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.
Yapılan açıklamanın ardından Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, yönetim kurulu üyeleri, okul müdürü Yusuf Kaya, öğretmenler ve öğrenciler fidan dikerek kampanyaya katkıda bulundular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: