REKTÖR ACAR STK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Eyüp Dağdaş, Memur Sen Başkanı Şaban Bülbül, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın ve İnsani Yardım Derneği (İHH) Başkanı Önder Özkan’la görüştü.
Yayınlanma :
09.04.2015 15:40


STK Başkanları üniversitede yaşanan gelişimi takdirle izlediklerini ifade ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler ve Rektör Acar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: