TARİH UZATILDI! EMLAK İŞLETMELERİNE EK SÜRE
Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi almaları için emlakçılara verilen ve 05 Aralık 2019 tarihinde dolan süre 31 Ağustos 2020 tarihine kadar uzatıldı.
Yayınlanma :
11.12.2019 12:16


Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar odası başkan vekili Dede Özkaraca yaptığı basın açıklamasında "Bilindiği üzere, 05 Haziran 2018’de yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile emlakçılara Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi almaları için verilen süre 05 Aralık 2019 tarihinde dolmuştu. Esnaf ve Sanatkârların faaliyetlerini sürdürebilmeleri için almaları zorunlu tutulan yetki belgesine ilişkin tanınan Sürenin 11 Aralık 2019 tarihli ve 30975 Resmi Gazetede yayımlanan karar ile bu süre 31 Ağustos 2020 tarihine kadar uzatılmıştır" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: