TÜREMİŞ SEÇİME GİRMEK İLE ALAKALI SORUNUMUZ KALMADI
İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, partisinin seçimlere girmesinde hiçbir engel olmadığını belirterek, teşkilatlanma sürecini tamamlayıp gerekli başvuruların yapıldığı söyledi.
Yayınlanma :
15.02.2018 11:19


İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN SON ŞANSIDIR
İYİ Parti’nin merkezin sağında veya solunda olmadığını ve milli merkezi temsil ettiğini de söyleyen Türemiş, “İyi Parti aslında merkezin ta kendisidir. İYİ Parti'nin temsil ettiği milli merkez, merkezin sağında ve solundaki tüm vatanseverleri kucaklar. İYİ Parti, çok farklı siyasi gelenekten gelen insanların, aynı partinin çatısı altında gömleklerini çıkarmadan üzerlerindeki vatanseverlik ceketi ile yer aldıkları bir partidir.İYİ Parti olarak ortaya çıkmamızın nedeni de, ortada muhalefet diye birşeyin olmaması. Biz bu boşluktan dolayı ortaya çıktık. Vatanını, milletini seven; iktidarın yaptığı sorumsuzca icraatları beğenmeyen herkese, hangi partiden olursa olsun hepsine kapımız açık. İYİ Parti, Türkiye'nin son şansıdır” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: