VALİ ALİ MANTI GENÇLERLE ATABARI OYNADI
19 Ülke 81 ilde aynı anda Atabarı oynandı.Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Halk Oyunları Birlik Platformu tarafından düzenlenen etkinlikte saat 19.19´da, 81 ilde ve 19 ülkede eş zamanlı atabarı oynandı.
Yayınlanma :
20.05.2019 08:46


Atatürk´ü Anma Gençlik Spor Bayramı´nın 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında, 19 Ülke 81 ilde aynı anda Atabarı oynandı.
Aksaray´da Valilik önünde çok sayıda halk oyunları ekipleri tarafından aynı anda atabarı oyununda katılımın yoğun olduğu etkinlikte Coşku hat safhadaydı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Halk Oyunları Birlik Platformu işbirliğinde “Dünya Atabarı Oynuyor” etkinliği Valimiz Sayın Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi,kızı Sümeyye Mantı ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan´ın katılımıyla 15Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirildi.Vali Ali Mantı ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ekiplerle beraber atabarı oyununu oynadılar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: